Гермомішки, тактичні рюкзаки та підсумки для зберігання військового спорядження

Транспортування та зберігання зброї, спорядження вимагає дотримання чітко визначених правил. Зброю та аксесуари важливо оберігати від пилу, бруду, механічних пошкоджень. Для цього слід придбати спеціальні сумки, кейси, чохли та підсумки. Обирати товари для транспортування та зберігання зброї потрібно зважено, в залежності від типу обладнання та аксесуарів, котрі вам потрібно перевозити.

Популярні різновиди тактичних сумок та рюкзаків

Головна відмінність тактичного наплічника чи рюкзака — велика кількість відділень. Така особливість дозволяє розмістити багато речей навіть у невеликому рюкзаку чи сумці. Тактичні рюкзаки обов’язково шиються з надміцної тканини, стійкої до порізів та розривів, захищеної від вологи.

Один з яскравих прикладів тактичного рюкзака — Kelty Tactical Redwing 44. Рюкзак однаково добре підходить для виконання бойових завдань, використання під час походів, хайкінгу. Жорсткість рюкзака забезпечує підвіска з алюмінієвими стійками LightBeam котра розподіляє вагу близько до спини. Від перегріву в жарку погоду захищає сітчаста спинка.

Зручність доступу до речей, вертикальний та фронтальний доступ, забезпечує велика гібридна блискавка. Для швидшого доступу до речей передбачено фронтальну кишеню-органайзер. Верхній шар виготовлено зі зносостійкого матеріалу, котрий гарантує довговічність використання.

Для додаткової зручності користування в побуті та під час виконання бойових завдань забезпечують:

  • стегновий пояс з V-подібними ременями — його можна зняти, коли в ньому нема потреби;
  • блискавки підвищеної міцності;
  • бічні кишені із щільної тканини — в них можна переносити пляшки з водою;
  • компресійні ремені зверху та по боках.

Для туристичних походів, а також зберігання речей, аксесуарів у польових умовах, знадобиться гермосумка. Такий різновид сумки надійно оберігає всі речі від впливу вологи. Щоби забезпечити 100% захист від вологи, гермосумки оснащуються зварними швами, системою закривання RollProff.

Чохли та підсумки для перевезення аксесуарів

Великим розмаїттям представлені підсумки — компактні сумки, котрі кріпляться на поясний ремінь чи розвантажувальне спорядження. Початково підсумки створювались для перенесення боєприпасів. Проте зараз ці компактні сумки представлені ширшим асортиментом, зокрема для:

  • магазинів штурмових гвинтівок, пістолету;
  • скиду;
  • телефонів та рацій;
  • гранат;
  • ножів;
  • турнікетів.

Парамедикам варто обрати підсумок під турнікет, зокрема Condor Belt TQ. Цей компактний підсумок виготовлено з міцного нейлону, оснащено двома об’ємними відділеннями, куди поміщаються турнікети RATS. Підсумок закривається на застібку, котра гарантує надійне зберігання цінного турнікету, при цьому забезпечує швидкий доступ. Це допоможе зберегти цінні секунди під час накладання турнікету.

В магазині Terra Incognita ви можете обрати тактичні рюкзаки, сумки, кейси, чохли та підсумки для перевезення військового спорядження.

Написать ответ

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *