Види на переваги бритв Braun

Навряд чи може хтось посперечатися з таким фактом, що електричні бритви Braun для гоління набагато більш досконалі пристрої, ніж звичайні одноразові бритви. Найважливішою перевагою електричної бритви Braun є той факт, що лезо безпосередньо не контактує зі шкірою, саме тому можна забути про будь-яких типах подразнень. При цьому, німецька компанія Braun подбала і про тих чоловіків, хто не може відмовитися від піни і води, випустивши електричні бритви Braun, які можуть працювати не тільки для сухого, а також і для вологого гоління, і їх з легкістю можна зберігати не тільки у ванній кімнаті. Крім цього, при їх використанні можна не боятися удару струмом, адже вони максимально безпечні.

Придбати електричні бритви Braun можна на сайті http://braun-market.com.ua/ua/products/britvyi.htm, де можна знайти найповніший асортимент бритв Braun, які поставляються в Україну. Єдина складність може полягати тільки в тому, що асортимент даної продукції досить широкий і неоднозначний, а тому складно зупинитися на будь-якої певної моделі. Як же бути в такому випадку? Ті чоловіки, яким необхідна електрична бритва часто звикли читати відгуки людей в інтернеті, які користуються тим або ж іншим пристроєм і здійснювати вибір. Відгуки, звичайно ж, теж можуть стати в нагоді, але найкращим вибором завжди залишиться дзвінок в службу консультаційної підтримки, за номером телефону який можна знайти на вищевказаному сайті.

Види сучасних електробритв

Електричні бритви можна розділити всього на дві категорії: роторні та сітчасті. Сітчасті бритви отримали цю назву саме тому що пульсуюче лезо, яке зрізає щетину, відокремлене спеціальною сіткою від шкіри. Дана електробритва щадить шкіру і ідеально підходить тим споживачам, у яких волосся росте дуже швидко. Залежно від кількості лез ціни на такі бритви суттєво варіюються. Найдорожчими електробритвами є саме пристрої з трьома-чотирма плаваючими головками і з розташованим тримерами між сіток, який також дозволяє позбавлятися і від довгого волосся.

У роторних електричних бритвах ножі розташовані за круглої бриючої поверхнею, які в свою чергу зрізають щетину. Таке гоління є більш травматичним, хоча багато виробників покращують свою продукцію і з кожною новою моделлю безпека гоління підвищується. Кількість головок тут теж може відрізнятися. Для максимально комфортного гоління, слід вибирати моделі з трьома плаваючими головками.

Написать ответ

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *