Підсумки минулого року в компанії AB InBev Efes Україна показали громадськості

Минулий рік в умовах пандемії в компанії AB InBev Efes Україна пройшов цілком успішно. Підведені підсумки 2020 року показали, що ринкові показники не тільки не зменшилися, а й збільшилися. Позиції з продажу пива виросли, хоч загальне падіння даного ринку спостерігалося на рівні 1,9 відсотків.

Що стосується брендів які представляє компанія AB InBev Efes Україна, то був помітний приріст популярності наступних: Velkopopovický Kozel (на +0,3 пп), Білий Ведмідь (на +1,7 пп), Старий Мельник (на +0,2 пп ), Stella Artois (на +0,1 пп), Corona Extra (на +0,2 пп). Також попередній рік був успішним для частки на ринку квасу «Село і люди», продажі якого підвищилися майже в 2 рази. Вищевказані дані за показниками були оприлюднені компанією Nielsen.

У компанії AB InBev Efes Україна подбали і про любителів імпортного пива, так в Україні почали завозитися відомі бренди крафтового пива: іспанського La Virgen, італійського Birra del Borgoі. Також ринок був представлений безалкогольними напоями, а саме пивом Bud Zero від культової торгової марки Bud і безалкогольним Leffe Blond.

Окремо потрібно згадати про новий сидр «Де Сад», адже за свою нетривалу історію на ринку подібних напоїв, сидр отримав безліч позитивних відгуків, а відповідно в подальшому цей бренд повинен успішно просуватися в своїй ніші алкогольних напоїв.

Що ще сталося в AB InBev Efes Україна в 2020 році?

2020 рік ознаменувався в компанії AB InBev Efes Україна запуском онлайн В2В-платформи «ВиBEERрай». Дана платформа була створена через обмеження в зв’язку з пандемією і сприяла зменшенню соціальної контакту між продавцем і клієнтом, а також для зручності і простоти замовлення продукції в поточних умовах. При цьому компанія AB InBev Efes Україна, допомогла багатьом медичним працівникам лікарень і соцустанов в регіонах, закупивши необхідне обладнання, засоби індивідуального захисту.

Також в 2020 році був запущений проект Global beer responsible day (GBRD), який зміг привернути увагу до правильного і здорового способу життя. Крім того, принципи сталого розвитку компанії AB InBev Efes Україна, дозволили передати гуманітарну допомогу в малозабезпечені регіони з поганим водопостачанням.

Компанія AB InBev Efes Україна була створена в результаті злиття лідируючого в світі виробника пива Anheuser-Busch InBev (AB InBev) і місцевої пивоварні по варенню напоїв з передовими рейтингами Anadolu Efes.

Написать ответ

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *