ЖК Signature охрестили символом української столиці

У самому центрі столиці розпочато будівництво елітного житлового комплексу Signature. Він розташовується на красивих Печерських пагорбах, з його вікон відкривається чудовий вид на околиці. ЖК Signature складається з трьох високих веж унікальної форми. У будівництві використовуються передові технології, найкращі матеріали та світовий досвід у цій сфері. Експерти ринку нерухомості вже охрестили комплекс Signature символів української столиці. Купити елітні апартаменти в Києві тут варто всім людям, які цінують комфорт, статус і стиль. Від вулиці Мечникова, де розташований комплекс, дуже легко дістатися в будь-яку точку міста. У зоні пішої доступності знаходиться Хрещатик, Маріїнський парк, НСК Олімпійський, ТЦ Гуллівер і інші об’єкти.

Чому варто купити елітні апартаменти в центрі Києва з метою інвестування

Signature є житловим комплексом майбутнього, який побудований за надсучасним технологіям, які не мають аналогів на ринку країни. Це забезпечує максимально тривалий експлуатаційний термін будівлі. Тут використовуються принципи енергозбереження та екологічної чистоти, тому купити елітні апартаменти в Києві тут прагнуть всі шанувальники здорового способу життя. Саме розташування комплексу в самому шанованому районі столиці Печерську, гарантують найшвидшу капіталізацію його площ. Крім цього, всі квартири мають індивідуальне планування, що дозволяє їх використовувати для самих різних цілей.

Купити елітні апартаменти в Києві в Signature — краще рішення в цьому році

Будівництво комплексу йде повним ходом, тому придбання тут житла є вигідним і безпечним. Крім внутрішнього облаштування апартаментів, забудовник приділяє велику увагу і благоустрою території. Їм використовується концепція параметричної архітектури, яка відрізняється максимальною автоматизацією всіх процесів. На території ЖК будуть діяти розумні фонтани, а поруч з ними розташуватися інтерактивна зона ігор. За рахунок цього купити елітні апартаменти в центрі Києва в Signature рекомендовано всім сім’ям з дітьми та просто активним людям. Відпочити після важкого робочого дня можна буде біля ставка з каменів.

На даний момент будівництво ЖК Signature вже близьке до завершення. Здача об’єкту запланована на 2018 рік, тому варто купити елітні апартаменти в центрі Києва тут вже найближчим часом, поки ще залишилися вільні квартири.

Написать ответ

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *