Браслет червона нитка: оберіг як прикраса

Від поганого ока, для удачі та щастя – оберіг із червоної нитки на руку! Здавна люди вірили, що такого плану оберіг захистять від усіх проблем, від духів та невдач, а натомість подарують щастя. То й сьогодні є багато прихильників браслетів із червоної нитки, а ювеліри раді вдосконалювати для Вас дизайни.

Червоний браслет на руку: як обрати

Бажаєте купити браслет із червоної нитки (https://zolotoy-standart.com.ua/ua/catalog/braslet-krasnaya-nit-s-zolotom/), тоді вам рекомендовано спочатку ознайомитись із можливими варіантами. На перший погляд, ниткові браслети суттєво не відрізняються, але ж чому тоді такий асортимент у каталогах ювелірних магазинів?

  1. Оздоблення браслету. В центральній частині браслету зазвичай розташовують фігурку із золота: це може бути квітка, конюшина, серце, намистина, метелик, корона, знак безкінечності та, в цілому, будь-яка фігура на ваш смак.
  2. Застібка. Також важливий момент від якого залежить зручність одягання браслету та його безперервне використання у повсякденному житті. Види застібок:
  • Карабін;
  • Пружина;
  • Вузол.
  1. Колір нитки. Зазвичай, оберіг роблять саме із червоної нитки, але інколи є варіант браслету із чорного шнура – такий вид браслету частіше обирають чоловіки.

І звісно, при виборі такого браслета треба покладатися на свої почуття, до якого лежить ваша душа.

Червона нитка з золотом: крутий подарунок

Червоний із золотим – майже найкращий варіант кольорового рішення. Погодьтесь, червоний приваблює погляд, а золото додає блиску та ловить кожний промінь світла.

Червона нитка із золотою застібкою чи ювелірною прикрасою – чудовий варіант подарунку будь кому. Таку ювелірну прикрасу можна подарувати і дитині, і дорослій жінці, і чоловіку.

Цей ювелірний виріб може слугувати оберегом від поганого ока, так і просто вишуканою прикрасою. Його привабливість саме в універсальності: браслет із червоної нитки доцільно одягти і до вечірнього вбрання, і під спортивну кофту, та й на вечірці біля басейну він буде доречним.

В магазинах Золотий Стандарт (https://zolotoy-standart.com.ua/ua/) консультанти допоможуть обрати саме ту прикраса, що стане вам до серця. В асортименті наших каталогів є різні моделі червоних браслетів на руку, із варіантами застібок та золотого оздоблення. Професіонали своєї справи – консультанти магазину – допоможуть підібрати у комплект підвіс або сережки і розкажуть про правильний догляд за ювелірним виробом.

Написать ответ

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *